Snel handelen bij autoruitschade

Abstract Cracked Window Glass background. Crash windshield glass of car. The broken and damaged window glass of a car background concept.

Als je autoruitschade hebt, is snel handelen geboden. Je kunt hiervoor terecht bij AAS schadeherstel. Hier wordt waarde gehecht aan klanttevredenheid en het ontzorgen van de klant, maar ook aan vakmanschap en betrokkenheid met de omgeving. AAS schadeherstel is 24/7 bereikbaar en kan je daardoor snel ontzorgen. Vakmensen herstellen je autoruitschade. Deze medewerkers houden altijd hun kennis up-to-date met trainingen en kunnen accuraat en innovatief uw schade herstellen. Bij besluitvorming worden mens, milieu en maatschappij in acht genomen. Als je je autoruitschade laat herstellen bij AAS, word je zo snel mogelijk en op een prettige manier geholpen.

Sterretje of grotere schade

Autoruitschade kan voorkomen op verschillende manieren. Een klein sterretje in de voorruit is bijvoorbeeld zo opgelost. Als het sterretje kleiner is dan een twee euro muntstuk, kan dit voor zestig euro verholpen worden. Met een aanvullende verzekering wordt dit zelfs gratis hersteld. De autoruitschade kan ook ernstiger zijn. Als je vermoedt dat de ruit vervangen moet worden, kun je de schade online melden bij één van de vestigingen van AAS. Eén werkdag na je melding zal er contact met je worden opgenomen voor het maken van een afspraak bij de betreffende vestiging van AAS schadeherstel.

Waar en hoe

Voordat je je autoruitschade meldt bij AAS, is het verstandig je schade te melden bij je verzekeraar. Dit kan zomaar die 60 euro schelen als je aanvullend verzekerd bent. Met 88 locaties is er altijd een AAS schadeherstel vestiging bij jou in de buurt. Nadat je de schade hebt gemeld bij AAS en je verzekeraar, worden afspraken gemaakt over de kosten en reparatie. Als je hiermee akkoord gaat, gaat AAS aan de slag en kun je op de afgesproken datum je herstelde voertuig weer ophalen.