Theorie rijbewijs bij Alle Theorieboeken

Leren

In 2008 zijn ze gestart met het verkopen van theorie rijbewijs boeken. Dit is niet het enige wat ze verkopen. Ook kun je bij hun oefenboeken, examentrainingen, cd-roms en online leermiddelen bestellen voor bijna alle soorten rijbewijzen. Hun missie is om betaalbare en kwalitatief hoogwaardige leermiddelen aan te bieden. Als je boven de €25 besteld wordt het gratis bij je thuis bezorgd. Ook als je voor 23.59 besteld heb je het morgen al in huis! Als een boek niet op voorraad is dan staat dat er duidelijk bij de verwachte levertijd staat er dan ook bij zodat je weet hoelang het ongeveer kan duren.

Rijden

Mijn ervaring met theorie rijbewijs halen 

Whoop Whoop ik heb mijn theorie rijbewijs gehaald! Eindelijk! Ik heb er twee keer over gedaan. Dit kwam omdat ik de eerste keer dacht dat ik het wel kon doen zonder te leren, daar heb ik mij erg in vergist. Na de eerste keer heb ik besloten om een boek te bestellen. Dit heb ik gedaan bij Alle Theorieboeken. Dit is een website waar je veel keuze hebt uit verschillende boeken voor je theorie rijbewijs. Ik had gekozen voor het boek van de ANWB, ik wilde een boek wat paste bij mijn opleiding zodat het aan zou sluiten. Ik les zelf bij de ANWB dus dit was voor mijn de beste keuze. Na het leren heb ik hem gelijk gehaald. Ik baal er nu erg van dat het twee keer heeft moeten duren, maar het boek van theorie rijbewijs ANWB heeft mij goed geholpen! Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar theorie nog moet halen!

Meer weten?

Auto

Wil je meer informatie weten over de theorieboeken of welke boeken ze allemaal verkopen? Kijk dan op de website en als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *