Van oud en lomp naar stijlvol en trendy

Nederlandse kwaliteit

Iedereen kent de bakfiets nog wel van vroeger, een grote houten bak met een fiets. Niet erg stijlvol en zeker niet eenvoudig om mee door het verkeer te fietsen. Maar ga je een bakfiets kopen van Dolly dan heb je heel iets anders, een stijlvol ontworpen fiets met een kunststof bak waar je overal mee kunt fietsen. Flitsende kleurencombinaties waardoor je opvalt, een dubbelwandige bak met ronde vormen om ervoor te zorgen dat je er comfortabel in kunt zitten.

Geweldige fiets

Elektrisch aangedreven

Wanneer het weer te wensen overlaat kun je de elektrische hulpmotor inschakelen, zo kun je in ieder weertype genieten van je bakfiets. Stabiel door de goede wegligging fiets je met speels gemak overal naartoe, mede door het lichtgewicht model van Dolly. Door de ervaringen heeft Dolly ervoor gezorgd dat een bakfiets kopen een feest moet zijn, je kunt namelijk je eigen bakfiets samenstellen. Maar aan de veiligheid is ook gedacht, de hydraulische schijfremmen garanderen je dat je in iedere omstandigheid op tijd stil staat.

Dolly bakfiets

Met de bakfiets van Dolly val je in positieve zin op door het trendy design en de moderne kleuren. De fietsen zijn van zeer goede kwaliteit, ontworpen en geproduceerd in Nederland. De materialen en componenten die zijn gebruikt zijn altijd duurzaam, zo dragen we ook met deze fiets ons steentje bij aan het milieu. De kunststof bak voor de bakfiets is vele malen lichter dan een houten bak, bijkomend voordeel is dat de bak herbruikbaar is voor een tweede leven.